Τρόποι Αποστολής

Κόστος αποστολής

Για παραγγελίες βάρους έως και 2 Kg τα έξοδα αποστολής είναι 3 €. Για παραγγελίες βάρους από 2 Kg έως 4 Kg τα έξοδα αποστολής είναι 5 € ενώ για παραγγελίες βάρους από 4 Kg έως 10 Kg τα έξοδα αποστολής είναι 9 €.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courier και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για τους πελάτες χονδρικής, το κόστος αποστολής της παραγγελίας είναι δωρεάν.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στα Ιωάννινα. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων, να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.