Ήπειρος Γη, γλυκίσματα με παράδοση

Ήπειρος Γη, γλυκίσματα με παράδοση

Κάντε την επίσκεψή σας στην Ήπειρο μια γλυκιά ανάμνηση.

Το ζαχαροπλαστείο "Ήπειρος Γη", Θωμάς Νικολάου εδρεύει στα Ιωάννινα στο 10ο χλμ ΕΟ Ιωαννίνων - Κόνιτσας. Πρόκειται για μια επιχείρηση ζαχαροπλαστικής με μακρά οικογενειακή παράδοση από το 1985.

Ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη φρεσκάδα, την ποικιλία και την πρωτοτυπία των γλυκισμάτων, καλύπτοντας όλο το φάσμα της ζαχαροπλαστικής (patisserie, σιροπιαστά, σοκολατένια κεράσματα, παγωτά και εποχιακά).

Η σωστή παροχή υπηρεσιών από το ευγενικό προσωπικό, το φιλικό περιβάλλον καθώς και ο καθαρός περιποιημένος χώρος του καταστήματος δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια όμορφη εντύπωση της επίσκεψής σας.

Διαθέτοντας μια εξαιρετική επιλογή γλυκών και ιδιαίτερων παραδοσιακών συσκευασμένων προϊόντων έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και να δοκιμάσετε τη μοναδική ποιότητα των προϊόντων "Ήπειρος Γη". Στο κατάστημά μας μπορείτε επίσης να απολαύσετε εξαιρετικό καφέ (take away ή σερβιριζόμενο) καθώς και φρεσκοψημένες παραδοσιακές πίτες.

Για τους επισκέπτες της περιοχής μας προτείνουμε μια γευστική εμπειρία των αυθεντικών παραδοσιακών γλυκισμάτων "Ήπειρος Γη" όπως Κλωστάρι Κόνιτσας και Τουμπέκι.

Περισσότερες φωτογραφίες