Πελάτες χονδρικής

Η βιοτεχνία παραδοσιακών γλυκισμάτων Θωμά Νικολάου "Ήπειρος Γη" εδρεύει στα Ιωάννινα. Δραστηριοποιείται αποτελεσματικά στο χώρο της παρασκευής και εμπορίας γλυκισμάτων με μακρά οικογενειακή παράδοση.

Η διατήρηση και ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων της Ηπείρου σε μια εποχή που η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στη διεθνή και ελληνική αγορά αμφισβητείται, η επιχείρηση αποτελεί εγγύηση γα το μέλλον θέτοντας τις προϋποθέσεις για την καλύτερη και ασφαλέστερη παραγωγική διαδικασία.

Ένα από τα προϊόντα χονδρικής διάθεσης που ξεχωρίζει είναι το Κλωστάρι Κόνιτσας, γνωρίζοντας εξαιρετική επιτυχία από το 2003 που πρωτοξεκίνησε η επιχείρηση πρώτη να παρασκευάζει, κατοχυρώνοντας την ονομασία "Κλωστάρι Κόνιτσας".

Βασισμένο σε αυθεντική σπιτική συνταγή αλλά και στην τεχνογνωσία, κρατώντας αυτούσια την κλασσική συνταγή δημιούργησε γευστικές παραλλαγές αυτής, καλύπτοντας την παραδοσιακή αλλά και σύγχρονη γαστρονομία.

Εισαγωγή πελάτη χονδρικής

Εάν είστε πιστοποιημένος πελάτης χονδρικής στο κατάστημά μας, παρακαλώ εισάγετε τα στοιχεία σας.

Δεν έχω λογαριασμό χονδρικής

Εάν δεν έχετε λογαριασμό χονδρικής, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από εδώ και να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το κατάστημά μας.